.

Ultra UV Svetla Blacklight Ljubimca Urin Detektor 100 DOVEO Ručnim Lampu za Mačku & Pas Piša Otkrivanje, Tijelo Tekućine, u Krevet Bube, Pregleda Novac, Pasose, Freon Curenja

Ultra UV Svetla Blacklight Ljubimca Urin Detektor 100 DOVEO Ručnim Lampu za Mačku & Pas Piša Otkrivanje, Tijelo Tekućine, u

KM 31.24

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Moćna UV Lampu pušta vlasnici žive sigurno, čisto i miris-slobodan!
Premium 100 DOVEO Lampu
U KMD Kući lampu je savršen alat da koristi kod kuće ili na putu da otkrije sta oko ne vidi.Opremljena sa 100 ekstra pametan, dovoljno energije DOVEO sijalice, ovo lampu emitira u uv zraci da ti dozvoliti da otkriva ono što je inače nevidljiv.Lampu dolazi u 3 boje : Crna, Ljubičasta i Silver.
Otkrila Skriveni Mrlje, Curi & Više
Koristi tvoj KMD Kući bateriju da efikasno otkriti Freon, ulja ili antifriz curi, ljubimca urin mrlje i druge suho tekućine.Jednostavno se otkrije na tepihu, sofa ili druge površinu da vidim šta je skriven na oéitom mjestu.Možeš da koristiš svoju KMD Kući bateriju da pouzdano pregledati valutu, pasoše i drugih dokumenata da bi se osigurala njihova legitimitet.
Savršena za Štetočina Otkrivanje & Škorpiona Lov
Tvoj KMD Kući lampu je takođe super alat za štetočina otkrivanje.Skorpioni svijetle u mraku kad si ih razotkriti da moćni UV svjetlo zraku.Ovo lampu je i idealno za kada si na putu svoj najbolji alat za provjeru hotel/motelskim sobama da se osigura da su čiste i štetočina-slobodan!
Trajnih, Ergonomske Dizajn sa Ekstra-Dugo trajanje Baterije
Elegantne, prostor-efikasne dizajn to je DOVELO lampu osigurava to nikada ne treba više prostora nego što je potrebno, i lagan aluminijuma materijal čini veoma prijenosni.Bateriju daje 100 000 sati ultra-svijetle svetlo, pogon do 6 AA baterije (nije uključena) i mogućnosti meko gumene stisak to je ergonomically dizajnirana da se uklope u ruci.
Zapamti, tvoj otkup podržava 100% 30 dana novac nazad vam garantujem!Klik Dodati Kolica odmah da počnemo da koristimo tvoju novu KMD Kući lampu! .

Svojstva