.

RealFlash Xenon Bežični Flash (Srebrni) Za iPhone 5, 5, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, Aplikaciju je uključeno, 300 puta jače od DOVEO, Svjetlo Težinu, Prenosni, Odlično Pratilja za Tvoje Noćni Život ...

RealFlash Xenon Bežični Flash (Srebrni) Za iPhone 5, 5, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, Aplikaciju je uključeno, 300 puta jače od DOVEO,

KM 21.34

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Real Flash je i Phone bežični vanjski xenon lampu za one koji inspiriše da bolje uhvati i više lako podijeliti svoje uzbudljivo vizuelni pamćenje.
Tehnologije ovog proizvoda je jedinstven.Za razliku od mnogih drugih DOVEO lampu na pijacu, ovaj proizvod koriste Xenon tehnologija, što je oko 300 puta jače od DOVELO.Pored toga, Real Flash je sinhronizovan sa vašem i Phone-u putem optički prijenos umesto Bluetooth.To omogućava Real Flash da imaš veću prevod preciznost sa vašem i Phone-u kameru u red za tebe uhvatiti uzbudljivo trenutak tačnije.
Kako da zakačiš na vašem i Phone-i set Real Flash? 1. Ukloni plastične film iz magnet metalnu ploču; 2. Staviti magnet metalnu ploču na vašem i Phone-u; 3. Zakači Real Flash da magnet metalnu ploču; 4. Potraga za "Real Flash" u Appstore i preuzmite; 5. Okreni na Real Flash, i smjesti u Real Flash App.Koliko dugo baterija će trajati?
1. Izgradio-u i puni litijum baterija 2. 20 minuta naplaćuje za 150 puta od bljeskovi
Šta je u kutiji?
1. Real Flash 2. USB glavni kabl 3. Magnet metalnu ploču (dva) 4. Korisničko uputstvo za 5. Garancija karticu 6. Meka skladište torbi .

Svojstva