.

Summerjojo Ah! Moja Boginja Belldandy Action Animaciju Garaži Opremu

Summerjojo Ah! Moja Boginja Belldandy Action Animaciju Garaži Opremu

KM 6.10

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Oh, Moja Boginja!je Japanski seinen manga niz napisao i ilustruje Kosuke Fujishima.To je bio serialized u Podne od septembar 1988; pojedinca poglavlja su biti objavljen u tankobon od Kodansha, sa prvi pušten na 23 avgust, 1989; konačni disk od manga serije, volume 48, bio pušten na 23, 2014, obilježavanje skoro 26 godina od objavljivanja.[1] niz prati fakultet u drugoj Keiichi Morisato i boginja Belldandy koji se kreće sa njim u Budistički hram; nakon Belldandys sestre Urd i Skuld se preselim kod njih, oni susret bogovi, demonima i drugi natprirodno lica kao Keiichi razvija njegova veza sa Belldandy.
Poglavlja su se prilagodili u originalan snimak animacije u produkciji Animaciju Međunarodnu Kompaniju (AIC), i životinje serija koja je iznio iz 2005 do 2006. Pored toga, AIC je razvio dva OVAs i film, i OLM, Inc.također je razvila animaciju serija kao.Kompanija razvile su tisuće vrsta roba, kao video igrice, i svjetlo roman.
I manga serija je dozvolu za engleski jezik osloboditi do Mraka Konja Stripove.I OVA je dobila dozvolu od Anim Eigo, dok film je dobila dozvolu od Geneon Zabavu, i razne TV serije je dobio dozvolu na različitim poena do Medija Blastere, ADV Filmove i Funimation.

Svojstva